За нас

Бачo ooд

През 1992 година фирма „БАЧО“ ООД гр. Сливен стартира дейността си за производство на алуминиеви и чугунени отливки. Произвеждат се основно резервни части за машиностроенето, а по-късно дружеството се специализира и в изработването на резервни части за селскостопански машини и прикачен инвентар към тях. Благодарение на екипировката за производството на пълна гама чугунени и стоманени детайли за дискови брани, сеялки, окопни култиватори и друга селскостопанска техника, компанията успява да се наложи като водещ производител на селскостопански резервни части в Сливенския регион и областта.

През 2002 г. стартира сътрудничество с предприятия от мебелната индустрия. За техните нужди, БАЧО ООД започва да произвежда различни видове детайли – подложки, стойки за маси, столове, осветителни тела и други изделия, които се използват в производството на мебели.

Днес оборудването, капацитета на производството и професионализма на работниците и служителите дават възможност постоянно да се разработват и внедряват нови изделия, както и да се изпълняват индивидуални и серийни поръчки в областта на машиностроенето по даден чертеж или готова моделна екипировка.

През 2007 година, по препоръка на Инспекцията по труда гр. Сливен, фирма БАЧО ООД е носител на наградата ПРОМЕТЕЯ на КНСБ за съществен принос в хуманизацията на работната среда и опазване здравето на хората.

Фирмата разполага с леярски цех, механичен цех и склад за готовата продукция.